muzyka, sport i nicnierobienie to nasze natchnienie xPP
Moderator
Faktycznie. Może być ciężko. Ale przed wylotem napewno odwiedzili Warszawę. Tu jest kilka barów
Moderator
Kolejny weekend z Ligą Światową. Wczoraj wygraliśmy z Wenezuelą. Oby dziś został powtórzony ten wyczyn. A z innych ciekawostek to Amerykanie przegrali z Chińczykami. Nieźle
Moderator
Dokładnie xD Toż to lekka kompromitacja
Moderator
Jak zobaczyłam, że skłąd jest zupełnie zmieniony(i nie gra wiadomo kto ) to byłam trochę niezadowolona, a jak jeszcze przegrali pierwszego seta to już w ogóle. Na całe szczęście później się pozbierali. Trzeba przynać, że jak na eksperymentalny skład to grali całkiem dobrze. Żeby tak z Finlandią zagrali to już będzie pełnia szczęścia
Moderator
A ja jeszcze dodam, że z pewnością więcej niż jedną
Moderator
Teraz będą mieli maraton. Dwa weekendy pod rząd spędzone z Finlandią To może być męczące
Moderator
Ale mają dwa składy, więc może niech "walczą" z Finlandią jakoś na zmianę
Moderator
Po dzisiejszym meczu z Finlandią mogę powiedzieć tylko jedno: otóż okazała się za mocna nawet na ich głowy Muszą jeszcze trochę poćwiczyć w jakimś barze przed jutrzejszym meczem
Moderator
No i znowu przegrali. Nie posłuchali i nie poćwiczyli, a Leona Zawodowca pewnie nie oglądali Pierdoły. Trzeba przyznać, że Finowie dobrze grają. Zdecydowanie poprawili swoją grę od ostatniego razu jak oglądałam jakiś ich mecz.
Moderator
Tylko przez te przegrane to już raczej nie awansujemy do finału. No trudno. Może za rok